Αναζήτηση
Προϊόντα
    Menu Close

    Πρωτεϊνικό ρόφημα ορού γάλακτος 420g - Μπανάνα MultiPower

    Πρωτεϊνικό συμπλήρωμα με 22g πρωτεΐνη ανά μερίδα, νόστιμη γεύση και πολύ λίγη ζάχαρη
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: FIT59228
    Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
    €21.60
    i h

    Εάν ψάχνετε για ένα πρωτεϊνικό συμπλήρωμα ορού γάλακτος με απόλυτα νόστιμη γεύση και πολύ λίγη ζάχαρη, τότε αυτή η πρωτεϊνική σκόνη ορού γάλακτος είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς! Κάθε μερίδα περιλαμβάνει περίπου 22g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, προερχόμενη από μια συνδυασμένη πηγή τριών πρωτεϊνών. Η γεύση είναι ασύγκριτη, και η διαλυτότητα στο νερό είναι εξαιρετική, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια ευχάριστη γευστική εμπειρία ανά πάσα στιγμή.

    • Νέα συνταγή και νέος σχεδιασμός για βελτιωμένη ποιότητα
    • Συνδυασμός τριών πηγών πρωτεϊνών για βέλτιστα αποτελέσματα
    • Κάθε μερίδα περιλαμβάνει περίπου 22g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης
    • Εξαιρετική γεύση και εξαιρετική διαλυτότητα στο νερό
    • Τώρα διαθέσιμο σε ανακυκλώσιμο χαρτοκιβώτιο

    Οδηγίες χρήσης: Βάλτε 3 μεζούρες σκόνης ορού γάλακτος σε ένα σέικερ με 200 ml νερό και ανακινήστε καλά. Καταναλώστε ένα έως δύο σέικ την ημέρα, ανάλογα με τους στόχους προπόνησής σας, για να καλύψετε τις ημερήσιες ανάγκες σας σε πρωτεΐνες. Ιδανικά να καταναλώνονται μετά την προπόνηση ή το πρωί.

    Συστατικά:

    85% συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, 8% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, 5% σκόνη ορού γάλακτος εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες, άρωμα, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνες), αλάτι, πηκτικός παράγοντας (κόμμι γκουάρ), γλυκαντικά (ακεσουλφάμη-Κ, σουκραλόζη), βιταμίνη Β6. Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγού και σόγιας.

    NUTRITIONAL VALUES Per Serving Per 100g
      30g  
    Calories 479 kj/ 113 kcal 1598 kj/ 378 kcal
    Fat 1,2 g 4,1 g
    of which saturates 0,7 g 2,4 g
    Carbohydrates 3,3 g 11 g
    of which sugars 1,9 g 6,2 g
    Protein 22 g 73 g
    Salt 0,30 g 0,99 g
    Vitamin B6 1,9 mg 6,4 mg
    0.0 0
    Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση Κλείσιμο
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *